Posted in: kies aluminium ramen

HOE U ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN KIEST?

Aluminium is de favoriete keuze geworden voor architecten die raamkozijnen ontwerpen in nieuwe huizen. Met hun chique slagschipgrijs of subtiele houtskoolkleur hebben aluminium frames een lange weg afgelegd sinds de jaren tachtig. Aluminium deuren en ramen hebben sindsdien een lange weg afgelegd. Tegenwoordig zijn chique zwarte of subtiele antracietkleurige aluminium kozijnen de keuze van de architect als het gaat om moderne nieuwbouwontwikkelingen, waar hun slanke, slanke lijnen helpen bij het creëren van stijlvolle buitengevels.

Door de ontwikkelingen in de thermische technologie behoren aluminium ramen en deuren tot de best geïsoleerde op de markt vanwege thermische onderbrekingen. Terwijl PVC en hout kunnen uitzetten en krimpen als de omgevingstemperatuur verandert, is aluminium zeer stabiel – er is geen uitzetting of krimp waardoor deuren moeilijk te openen of te sluiten zijn.

De praktisch onderhoudsvrije aluminium deuren en ramen zijn sterk, duurzaam en zeer corrosiebestendig. In tegenstelling tot hout hoeven ze niet te worden geverfd of beiteld om ze weerbestendig te houden en roesten of corroderen ze niet.

directkozijnen.com